Interculturele therapie

Lifeshare heeft specifieke ervaring opgedaan onder andere culturen. Affiniteit en ervaring met pleeg- en adoptiekinderen, waarin trauma en hechting vrijwel altijd ook een essentiële rol speelt.

Recensies

‘Nadat ik een opleiding ben gaan volgen ben ik ontzettend tegen mezelf aangelopen. Bij Evelien heb ik iemand gevonden met wie ik op een gelijkwaardige manier, kan ontdekken en uitpuzzelen wat voor mij belangrijk is om mezelf opnieuw te ontdekken, en mijn leven trouw daaraan, opnieuw gestalte te geven. Aanrader!’ Rianne*,  38 jaar. 

‘Ik woon nu ongeveer 10 jaar in Nederland. Veel dingen en situaties vind ik nog steeds echt moeilijk. Ik voel me dan snel dom en onbegrepen. Behalve bij Evelien. Ik voel dat ze mij begrijpt of dat ze altijd haar best blijft doen totdat ze mij begrijpt. Bij haar kan ik me weer even gelijkwaardig mens voelen. En ze blijft mijn cultuur respecteren. Dat is écht belangrijk voor mij want hoe kan ik mezelf respecteren als ik geen respect voel op wie ik ben en waar ik vandaan kom?’  Azira*, 40 jaar.

*Namen zijn gefingeerd.

Contact

Neem contact met ons op

Wil je meer weten, heb je een vraag? Of wil je graag een eerste afspraak om kennis te maken? Vul dan onderstaand formulier in.
Dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Je kunt ook bellen of een email sturen als je dat prettiger vindt.

Naam: Evelien van Dolder
Email: info@lifeshare.nl
Tel: 06 13 15 35 23
Praktijk Ruimte: Spirea 11, 3317 JB Dordrecht

Contactformulier

Recensies

‘Het advies voor mijn dochter van 15 was opname en intensieve GGZ behandeling, waarvoor een lange wachtlijst was. Bij Evelien konden we terecht voor individuele behandeling voor mijn dochter, en systeemgesprekken met mijn dochter en mij samen. Ondanks de uitdagingen die er nog zijn, voelt het heel goed dat mijn dochter intussen thuis kan blijven wonen, op een reguliere school zit, en sociaal netwerk aan het opbouwen is. Evelien prikt door het gedrag heen, is fijngevoelig maar weet ook te confronteren op een integere manier. Dit helpt ons om enerzijds steun en begrip te krijgen, en tegelijk ook gestimuleerd te blijven worden om onze doelen niet uit het oog te verliezen.’ Marieke*

‘Na een lange weg van zoeken en verschillende therapieën, ben ik bij Evelien terecht gekomen. Zij weet mijn complex traumatische verleden te peilen en daarop aan te sluiten. Ik durf het stapje voor stapje aan te gaan, en leer dat ik bij mijn eigen grenzen mag blijven en hoe ik mezelf en een ander weer een beetje kan leren vertrouwen. Deze ervaringen bij Evelien zijn enorm waardevol voor mij om me staande te kunnen houden en in mijn eigen gezin en omgeving, en te zoeken naar een gezondere balans. Ik kijk nog steeds uit naar de sessies met haar.’ Simon*, 42 jaar.

*Namen zijn gefingeerd.