Ik zoek hulp

Voor particuliere therapie kun je direct contact opnemen.

Als het gaat om hulp voor een jeugdige dan kan de contactpersoon van het wijkteam helpen aan een indicatie. Lifeshare is gecontracteerd voor jeugdhulp in de Drechtsteden.

Voor andere vormen van hulp kun je hieronder kort bekijken welke situatie voor jou van toepassing is, en over wat belangrijk is om hulpverlening te regelen. Vind je dit ingewikkeld of wil je graag dat Lifeshare met je meedenkt, en je bijvoorbeeld helpt met de aanvraag van een indicatie? Neem dan gerust contact op! Een vrijblijvende afspraak is ook mogelijk zodat je gelijk ook een eerste indruk hebt van wie je als hulpverlener gaat krijgen.

  • Heb je al hulp van een psychiater of instelling, of van het wijkteam? Zij kunnen je helpen om een indicatie te realiseren voor begeleiding in de thuissituatie. Zij kunnen ook Lifeshare inschakelen om dit voor je te regelen.
  • Heb je nog geen hulp? Maak gerust vrijblijvend een afspraak voor een intake. We kijken dan samen welke hulpverlening het meest voor jou geschikt is.
  • Heb je hulp nodig bij het regelen van de indicatie?
    – Vraag je verwijzer (een hulpverlener die je al kent) om je te helpen
    – Neem contact op met Lifeshare voor ondersteuning

Nogmaals: neem gerust contact op met Lifeshare zodat je er niet alleen voor staat.

Contact

Neem contact met ons op

Wil je meer weten, heb je een vraag? Of wil je graag een eerste vrijblijvende afspraak om kennis te maken? Vul dan onderstaand formulier in.
Dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Je kunt ook bellen of een email sturen als je dat prettiger vindt.

Naam: Evelien van Dolder
Email: info@lifeshare.nl
Tel: 06 13 15 35 23
Adres: Postbus 105, 2950 AC ALBLASSERDAM

Lifeshare is o.a. actief in: Alblasserdam, Barendrecht, Dordrecht, H.I.Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Zwijndrecht, Sliedrecht, Molenwaard, Gorinchem.

Contactformulier